Sunday, September 21, 2014

Veckoslut!

En lång vecka med mycket hockey där jag bland annat var i Västerås på Resport Trophy några matcher och samtidigt har tränat med J18 på hemmaplan.

Team 02 kom delad 11e plats i Resport och gjorde en kanon turnering samtidigt som Team 01 vann djurgårdscupen på Myren i Stockholm.

J18 mötte AIK borta, ett AIK som hade lyft ner sina J20 spelare och ställde upp med sitt hittills starkaste lag för säsongen när vi kom på besök. Kanske var det vår seger mot SSK som skrämde AIK lite.

Men trots AIKs namnkunniga laguppställning så gav vi dem en riktig match och efter två perioder så stod det 3-3. En jämn tredje period avgjordes dock då AIK fick ett lite turligt mål som studsade över vår målvakt. Snöpligt med en 3-4 förlust efter en riktigt bra insats från vår sida. Men nu är det bara att ta nya tag och se fram emot kommande vecka då vi mötet Nynäshamn och Flemingsberg.

Värt att notera var även att i AIKs laguppställning så fanns det sju stycken gamla Täby spelare.