Sunday, September 7, 2014

Genrepet!

I helgen spelade vi de två sista träningsmatcherna innan serien drar igång på fredag. Nacka stod för motståndet och det skulle bli delad pott efter två matcher.

I lördagens match så började vi riktigt bra och stressade Nacka hårt som hade stora problem i första perioden. Vi tog även ledningen med 1-0 och hade bud på mer. Men i den andra perioden så var det ombytta roller och Nacka var det klart bättre laget men fick inte hål på oss. I den tredje och sista perioden så vart det jämnt och matchen slutade 1-0 till oss.

Idag söndag så var Nacka bättre än oss och utnyttjade våra individuella misstag som ledde till flera baklänges mål. Förlusten skrevs till 1-5 och vi var riktigt besvikna på vår insats.

Men jag tror att en förlust är nyttigt och detta var även årets första som kom lägligt med fem dagar kvar till seriestarten.