Tuesday, March 25, 2014

Fåglar sjunger!

Dessa ständiga förkylningar jag drar på mig, framförallt när det blir varmare ute så kommer halsontet, snuvan och hostan. Troligtvis så gör kombinationen med in och ut i en ishall det inte bättre. Har vilat några dagar men är på benen igen och fit for fight för kvällens tre ispass.

Silly Season innebär mycket flyttar mellan klubbar på alla nivåer. Både spelare och tränare byter lag. Själv har vår tränare Gustav Wallner bestämt sig för att lämna Täby efter två säsonger. Men in kommer istället Ansis Straupe från Lettland som är en grym skridskotränare. Det ska bli kul att jobba med Ansis, samtidigt som jag självklart kommer att sakna Gustav.

Fick höra idag på omvägar att jag är svår att jobba med och att hitta ett fungerande samarbete med mig inte alltid är det lättaste. Jag älskar att sammarbeta med människor som jag kan lita på och känner en stor tillit till dessa personer. Vi kommer ofta väldigt bra överens och hittar snabbt roller i vårt samarbete där vi kan ha väldigt högt i tak, vi diskuterar saker och lyssnar på varandra med ett givande och tagande utan prestige.

De personer som jag har svårt att sammarbeta med är de som jag vet eller anar att jag inte kan lita på. Folk som går bakom min rygg för att vinna egen mark. Kort och gott ett ömsesidigt och öppet samarbete är eller har aldrig varit något problem för mig, tvärtom så är det tråkigt och ledsamt att behöva driva någonting alldeles själv.

Våren är en härlig tid och man blir glad när solen skiner och fåglarna sjunger sina ljuva sånger.

Fredrik Nygren

No comments: