Saturday, March 15, 2014

2 torsk!

Almtuna matchen igår var en riktig besvikelse i 2 perioder där vi sätter oss i ett 1-3 underläge mot ett lag som vi aldrig har förlorat emot under denna säsong. Nervositet, underskattning och tagna av stundens allvar kombinerat med en osynkad formtopp gjorde att vi förlorade i Sudden med 4-5 trots dubbelt så många skott på mål.

Idag ställdes vi mot Timrå där vi återigen vann skotten med 46-23, men lyckades återigen köpa nitlotten när det var ett högt pris i potten. Förlust 1-5 och ett stukat självförtroende efter matchen.

I morgon ställs vi mot Modo i den sista matchen och detta kan vara den sista matchen någonsin med Täby 98, så då gäller det att vi pumpar in mycket positiv energi i gruppen och avslutar med fanan i topp.

Vi är bättre än det vi har visat under SM så här långt och det känns tråkigt att plattmatcherna ska komma här och nu, när vi har krigat för detta en hel säsong. En fantastisk säsong förtjänar ett bättre slut än detta. Modo ska förhoppningvis få känna på ett starkt och slagkraftigt Täby i morgon kväll.

Fredrik Nygren

No comments: