Saturday, October 26, 2013

Autograf!

Äntligen så har även 99orna (U15) nu haft sina premiärmatcher i Stockholms serien. I torsdags så mötte vi Brinken i Div.2 och spelade oavgjort.

I går fredag så mötte vi Vallentuna i division 1, ett Vallentuna som i sin första match slog Djurgården med 3-1 och var inställde på att göra samma sak mot oss. De började även bra och fick in 1-0 mot oss, men vi ägde matchbilden och hade mycket puck i deras zon. Så småningom kom även utdelningen och vi vann med 3-1. Vallentuna spelare en bra defensiv och är farliga i kontringar och powerplay.

I dag lördag så spelade U16 sin femte seriematch för säsongen. Denna gång kom Nacka på besök och vi gjorde en kanonmatch offensivt och vann med hela 12-2 vilket innebär att vi fortsätter att leda serien. Nu väntar en tuff match mot Almtuna nästa vecka.

Såg bilder på min gamla adept Jesper Pettersson på Facebook när han skriver autografer efter Linköpings match i kväll. Känns nästan lite overkligt på något sätt att se det, men samtidigt så är det oerhört kul och Jesper förtjänar det verkligen.

Fredrik Nygren

No comments: