Friday, November 1, 2013

En bra domare!

Avdelning bra domare så måste jag ge kvällens domare mellan Täby U16 och Almtuna, Patrick O'konnor högsta betyg från början till slut!

Han kommer in och hälsar innan matchen och berättar lite om sig själv och sina regeltolkningar. På isen har han en grym dialog med spelarna och ledarna om det behövs. Han är tydlig i sin kommunikation och har ett väldigt bra kroppsspråk på isen. Är även konsekvent i sina bedömningar och gör lite väsen av sig under matchen.

Efter matchen kommer han in och frågar hur det gick med våran skadade spelare som fick besöka sjukhuset efter en tackling mot huvudet.

Matchen då? Ja den vann vi med 4-2 efter en jämn och spännande match. Men jag hade tyckt att domaren var lika bra om vi hade förlorat. Det blir så bra när man bjuder lite på sig själv. Förra veckan träffade jag tyvärr raka motsatsen till Patrick men det är en annan historia.

En lång höstlovscamp i Täby tog i dag slut och det har vart en kanonvecka med många härliga spelare på isen. Men det tar verkligen på krafterna att spendera hela dagar på isen.

På återseende,
Fredrik Nygren

1 comment:

861017 said...

Värdigt skönt att läsa positivt om domaren. Jag var själv där och såg matchen (själv domare).

hur gick det med er spelare? Otäck smäll :(