Friday, September 27, 2013

6 man!

Vänster fot, vänster fot.... Det gäller att fokusera tankarna på något helt annat när man ligger och grubblar över en förlust. För efter gårdagens insats i Eliticupen för U16 så vaknade jag ett par gånger på natten.

Vi startade dock dagen med en bra insats mot Linköping men där vi tyvärr förlorade med 2-1. Men mot Huddinge i match två så gjorde vi ingen bra insats alls och fick stryk med 3-1 och en tankfylld kväll sin början.

I dag tog vi dock nya tag och gick ut som ett helt nytt lag mot SDE och vann med 6-1 efter en riktigt bra insats. I andra matchen mötte vi Djurgården och började ännu bättre än mot SDE, 2-0 efter första perioden och 20-6 i skott samt 3 ramträffar. Men en gammal hockeyklyscha stämde för dagen och att leda med 3-0 som vi gjorde 5 minuter in i andra perioden är inte det lättaste. 3-0 vart 3-2 och i slutet av matchen tar linjemannen en utvisning som ingen uppfattade utan han. Med 5 man på isen så blåser han för 6 man och Djurgården kvitterar i detta powerplay till 3-3 som även blir slutresultatet.

Nu väntar Almtuna och Björklöven i morgon.