Tuesday, September 11, 2012

Femma!

Vinnare i en tuff grupp, obesegrade full tid mot alla TV-Pucks lag vi mötte både innan och under TV-Pucken, har vunnit mot båda final lagen, bästa laget enligt alla vi pratade med, roligast spel enligt många och flest spelare i +\- statistiken.

Trots detta så kom vi bara femma och vi förlorade mot ett för dagen monster i motståndarmålet. Många med mig tycker det är konstigt att inte Marmelind blir bästa målvakt i turneringen efter en sån match. Visst är Sandström i Brynäs grym, men är han lika grym som Marmelind var mot oss?

Jag är glad för Stockholms hockeyn att Stockholm nord vinner turneringen och jag har trots allt tränat 11st spelare i det laget under minst en säsong. Ett stort grattis till er boys, det är ni värda. Men det svider i mitt hjärta att konstatera att vi blev femma.

Detta är även ett historiskt resultat och det bästa någonsin för två Stockholms lag tillsammans. Top 5 har aldrig 2 lag från samma region tidigare kommit. Så ni som tvivlade på en nord och syd uppdelning kanske börjar tänka om.

En fjäder i hatten till Ordförande i UJK på Stockholms Hockeyförbund, Anders Holm som stod på sig och drev igenom detta förslag.

Fredrik Nygren

1 comment:

Martin eisele said...

Grattis till er alla inblandade, både nord och syd !