Saturday, September 22, 2012

Täby HC

Snart drar serierna igång igen i Mitt I cupen och det känns som att det kommer att bli en kul och spännande säsong för många av Täby lagen.

J18 har fått in 2 nya tränare och många nya spelare som håller på att spela ihop sig med många matcher nu innan serien som blir en tuff serie i Division 1, med många duktiga lag.

U16 tror jag blir en jämn serie där alla kan slå alla med kanske något undantag. Vi tappade några spelare inför säsongen men har fyllt på med många nya och truppen börjar kännas som ett riktigt slagkraftigt lag.

U15 ser riktigt bra ut och med en stor och bred trupp där vi har fått in många nya spelare så kan det bli en riktigt bra säsong.

U14 fortsätter att jobba på och Raffe som har gjort ett fantastisk jobb med killarna under två år har fått in Gustav W vid sin sida. Spelarna är lyhörda och väldigt fokuserade vilket tyder på ert stort intresse.

U13 är just nu på Resport och ska snart spela A-Slutspel. De vann mitt i cupen förra säsongen och många av oss vet att andra året efter en sån succé alltid är tuff. Men med hårt arbete och en noggrannhet så är dom ett lag som kan lyckas.

U12 ser lite tunt ut på antalet spelare i truppen och här vill vi självklart fylla på med nya spelare.

U11 går in på Helplan och det känns spännande att se hur de kommer att gå. De spelade redan förra säsongen helplan med 01orna och har därför en viss erfarenhet.

U10-U9-U8 återväxten ser god ut och med duktiga och engagerade tränare som brinner för utvecklingen så kommer det att gå bra.

Fredrik Nygren

1 comment:

Anonymous said...

Ingen nbämnd ingen glömd ;-) /J20