Tuesday, May 8, 2012

Danmark!



Va kul det var att se Sverige spela Hockey i två perioder i går, eller egentligen var det inte så kul då de var fullständigt överlägsna och det som var kul att se var de stundtals fina anfallsspelet i Danmarks zon. Men sen berättar kommentatorerna om hur spelarna gör Anja Perssons "Sälen" på isen och i båset och då tycker jag personligen att det har gått lite för långt och då är det egentligen inte så konstigt att Danmark smyger sig närmare i den tredje perioden.

Sverige var för överlägsna och började att slappna av mentalt och tänkte att det redan var klart medan Danmark hade allt att vinna samtidigt som man fick in något turligt mål. Danmark var inget bra i går, inte överhuvudtaget, de visade under längre perioder att de hör hemma i B VM och har man även förlorat mot Italien i matchen innan så är det väl ännu mer tydligt att de är ett av VMs absolut sämsta lag.

Därför var matcher i går inte så värst imponerande av Sverige och jag håller med Coach Mårts när han sa att det var ett oroväckande svagt boxplay Sverige bjöd på och det blir tufft mot Ryssarna på Fredag.

Gårdagens snyggaste mål var ju utan snack powerplay målet som avslutades med Zätas pass till Loui, grymt fint powerplay mål.

Fredrik Nygren

No comments: