Wednesday, August 10, 2011

Interna stridigheter!

I dag fokuserade vi mycket på teknik under de första ispassen, Pierre Mocka jobbade med målvakterna medan jag och Raffe jobbade med spelarnas snabbhet i sidled. Efter detta så fortsatte vi de interna matcherna mellan röda och vita där det kan hetta till ordentligt. I Team 97 ser det riktigt jämnt ut, men i Team 96 så har det röda laget gått upp i en 4-1 ledning. Återstår att se om vita börjar att knapra in på de röda i morgon. På eftermiddagspassen så vart det mycket flow och spelövningar där vi fokuserade mycket på passningar.

Jonas Engback kör fysen med spelarna och i dag fokuserade han mycket på kondition och överkroppsträning. Jonas är till vardags fystränare för Nynäshamns A-lag i Div.1. Spelarna jobbar på riktigt bra även om vi har haft en del sträckningar och överansträngda muskler.

I morgon så startar Team 97 i Bauer Europe Invite där vi möter USA Selects i den första matchen Vi kommer att fortsätta vårt läger i Rimbo pararelt med turneringen och vi spelar med hela truppen i cupen som bjuder på riktigt bra motstånd.

Med på lägret har vi tre amerikaner som är på besök från USAs huvudstad Washington DC, alla tre är gamla adepter till mig sen min tid där. Riktigt kul för både dem och laget att kunna samarbeta på detta sättet.

Fredrik Nygren

No comments: