Monday, August 29, 2011

IFK Täby HC J18!

I går hade J18 säsongspremiär med den första träningsmatchen, för motståndet stod Div.1 laget Vallentuna. Något som Stockholms Ishockeyförbund gjort i år är att placera alla andra lag i en egen "Utvecklingsserie" så att första laget inte kan toppa upp sina andralag som blandannat Sollentuna gjorde mot oss under den förra säsongen. Detta är väldigt bra då det blir lättare för lag att klättra i seriesystemen.

Gårdagens träningsmatch skulle visa sig bli en väldigt jämn och målrik historia som tillslut slutade 9-9 efter 3 spelade perioder. Nya tränaren Humlans första poäng med sin nya klubb och många nya duktiga spelare som presenterade sig. Jag stod med i båset och följde den enrgifyllda matchen från nära håll som förutom 18 mål även innehöll fyra stycken matchstraff och ett straffslag. Skotten vann Täby med 52-35 om jag minns rätt.

Jag tror att det kan bli en väldigt bra och rolig säsong för Täby J18 i år och vårt stora mål är Div.1 till nästa säsong. Ser man från matchen i går så är det främst i defensiven vi måste bli bättre.

Go Go Go,
Fredrik Nygren


No comments: