Thursday, February 5, 2015

Nacka away!

Ungefär en timma innan kvällens bortamatch mot Nacka J18 så hade någon trasig människa skrivit att matchen var inställd på vår gästbok. Inte nog med detta så hade lustigkurren skrivit med min signatur.

Vissa bilar han att vända och börja köra hem igen innan vi hann med att åtgärda detta och skicka ut ett korrekt mail till alla om att det var match.

Väl på plats i hallen så vart det en extra tändvätska att vinna kvällens väldigt viktiga match.

Efter en riktigt bra första period så leder vi med 2-0. Men i andra hade vi det jobbigt och fick försvara medan Nacka tröck på. Men vi redde ut den stormen och var nöjda med att det fortfarande stod 2-0 efter två perioder.

I den tredje så började vi lika illa som vi avslutade den andra perioden men efter fem minuter så vart vi bättre. Vi kunde bevaka ledningen och även utöka till 3-0 innan "hesa Fredrik" (OBS inte jag) ljöd för sista gången i kvällens match.

En grymt skön tre poängare som gör att vi fortsätter i serieledning och är väldigt nära att säkra kontraktet.