Saturday, January 25, 2014

Serieledning och DM silver!

Lördagen började på bästa tänkbara sätt med en härlig 3-1 seger mot SDE U15 vilket betyder att vi klättrat upp i topp i U15 Div.1A. Åtminstone tills i morgon då det spelas tre matcher till.

Direkt efter denna match så spelade vi då äntligen DM finalen mot Djurgården i U16. Vi började på bästa sätt och tog ledningen med 2-0 trots över tre minuter i 3-5. Väldigt bra boxplay kombinerat med grymt målvaktsspel höll oss kvar i ledningen perioden ut.

I början av andra satte vi tidigt 3-0 och såg starka ut. Men på 5 minuter så gjorde Djurgården 3 mål och vi bytte målvakt för att få en förändring av matchbilden. Trots detta så satte Djurgården 3-4 och tog ledningen. Men sen vände vi igen och tog ledningen med 5-4 som stod sig perioden ut.

I tredje bevakade vi ledningen men tyvärr kvitterar Dif med 2 minuter kvar. En jämn förlängning slutar mållöst och Djurgården vinner på straffar med 2-1. Mycket tråkigt, men en väldigt bra match av oss.