Monday, January 20, 2014

Finalen spelas på Lördag!


På Lördag smäller det, då spelar DM finalen mellan Täby och Djurgården för U16. Matchen spelas i Tibble Ishall klockan 17:30 och vi räknar med en stor publik.

Helgen som har varit, var kanon på många sätt och vis. Underbara hockeymatcher för Täbylagen och fullt med energi och glädje på och utanför isen. Denna helg var en helg som man är glad att man är den man är och gör det man gör, en helg att minnas länge.

Utöver hockeymatcherna så firades min storebror som fyllde 40 år nyligen, ett oerhört lyckat firande med ett super kalas för hans närmaste vänner.

U15 matcher mot AIK i Lördags var häftig, jag har sagt det förut och säger det igen. Årets U15 Division 1A är den bästa och jämnaste serien som jag någonsin har coachat i, för er som inte lagt märke till den så skiljer det 5 poäng mellan första och sjätte platsen efter 16 spelade omgångar. Den är jämnare än SHL. Det är så grymt kul att få så många och jämna matcher, annat verkar det vara i U15 Division 1B där det är större glapp mellan lagen. Vi slog Gnaget med 4-3 och ligger just nu på andraplats.

Fredrik Nygren


No comments: