Saturday, September 17, 2011

Känslor!

Arne älskade sitt jobb och la ner hela sin själ i arbetet. Ofta fick familj och vänner komma i andra hand på grund av Arnes arbete men förhoppningsvis såg dom hur mycket Arne brann för det han gjorde och de visste att han älskade dem lika mycket trots alla timmar på jobbet.

När man lägger ner hela sin själ i sitt jobb så blir det inte bara ett vanligt arbete utan även en livsstil som man lever med dag som natt. Då vill man att det ska gå bra och man gör allt för att det hela tiden ska bli bättre.

Man vill de människor man jobbar med det absolut bästa och man sliter i längden för deras resultat och belöningen blir när man ser dem lyckas.

Om man brinner för det man gör på riktigt och gör sitt bästa i alla situationer så kommer det för det mesta gå bra. Men de finns de stunder då det går trögt och det känns som att man står stilla just för tillfället. Det är då det verkligen sliter på själen, bit för bit tar obehaget över. Tankarna finns bara där och hur man än försöker så går det inte att koppla bort. Man lever med en otrolig kramp i bröstet. Man vandrar runt i tomma tankar och med hängande huvuden.

En dag kommer den positiva känslan att komma tillbaka och ångesten släpper för stunden, men tyvärr är inte den känslan så pass stark att den tar bort allt det onda. Men det är trots allt den känslan som får en människa att orka jobba vidare och kriga för det man tror på. Det är den känslan samt lyckan i sina medarbetares ögon som får ljuset att fortsätta brinna.

Jag vet att Arne kommer fortsätta att kriga för den positiva känslan inombords och hos andra. Redan i morgon så står han där med nya krafter och ny energi.

Till alla jag älskar,
Fredrik Nygren

No comments: