Thursday, November 11, 2010

Tuffa matcher framför oss!

En i min värld kallad uppsamlingsvecka som har varit lite trevande börjar närma sig helgen. Vi har börjat samla i hop lagen igen efter diverse aktivteter på Höstlovet då de flesta dock var på camp. Vi har tränat på i dagarna och i går hade vi första matchen sedan innan höstlovet och det var 97 Div.2 som tog första segern i den serien så det var väldigt roligt, då Österåker besegrades med 5-3.

I kväll är det dags för de 3 andra serierna att starta igen, 96 Div.1 mot SDE, 96 Div.2 mot SDE och 97 Div.1 mot Järfälla. Det kommer att bli riktigt spännande och tuffa matcher alla 3 och det gäller verkligen att hitta tillbaka till den formen vi var i innan höstlovet.


Jag och Raffe åker i morgon Fredag på kurs över helgen (Vägen till Elit) och kommer åter på Söndag eftermiddag. Kursens hålls i Sundsvall och det är förbundet som bjuder på utbildningen, så det känns inspirerande. Vi får samtidigt titta på väldigt mycket matcher i U18 tuneringen som hålls där samtidigt. Tyvärr är Osckar Lindstedt sjuk så jag får inte en chans att se honom spela med landslagströjan på.

Fredrik Nygren

No comments: