Friday, October 15, 2010

Fartfylld vecka utanför isen!

Denna vecka är minst sagt väldigt stressig och med ett fullspäckat schema så blir det inte många lugna stunder. Förutom att vi har tränat på för fullt med båda lagen, eller vänta vi har ju inte tränat för fullt på isen. Vi har gått ner i intensitet denna vecka och fokuserat på den individuella tekniken. Detta uppskattas av vissa spelare och andra tycker att det är tråkigt och meningslöst att jobba med olika koordinationsmoment med klubba och skridskor som dom aldrig kommer att använda i match. Men oavsett deras åsikt så är det viktigt att bryta ner träningen i bland och gå ner på detaljer.

Förutom Team 96 och 97 så har jag denna vecka haft ett antal möten med andra lag i föreningen om en massa olika saker som beörör ishockeyn i föreningen och lagen. Intressanta och inte helt lätta utmaningar står för dörren och senast i dag löste vi en detalj med J18 ishockeyn i Täby HC.

I helgen väntar det Medel tunering på Ekerö för Team 97, match mot Tumba och SSK för Team 96 och på Söndag en Svår match för Team 97 mot Huddinge som har vässat formen ordentligt på sista tiden. Roliga och spännande sportsliga utmaningar och riktigt bra genomkörare inför seriestarten som infinner sig i kalendern under nästa vecka.

Håll ögonen öppna,
Fredrik Nygren

No comments: