Friday, February 10, 2012

J18 Div.1 2012/2013!

Teori och ispass med Team 00 som lyssnade med stora öron och kom med bra och smarta inlägg. Intelligenta och intresserade spelare som kan leda oss långt i slutspelet. Sen stannade jag kvar på isen för ett ispass med Team 99 och sedan kom även 96 och 97 på isen. En lång afton på isen med andra ord och i morgon väntar matcher för de flesta Täby lagen.

En annan grymt kul nyhet kommer här, så här skrev jag på Täby HCs hemsida:

Täby HC är nu helt klara för Div.1 säsongen 2012/2013. Innan säsongen så var föreningens viktigaste målsättning just en Div.1 plats och i dag vart det alltså klart. Det är ett stort steg i rätt riktning av att bli en av landets absolut bästa ungdomsföreningar. I takt med att ungdomslagen skördar framgång så vill vi och kan nu erbjuda en allt mer konkurrenskraftig och utvecklande BJ miljö för våra unga och talangfulla spelare som i och med detta får möjlighet att spela BJ på en hög nivå. Jag är mycket stolt över vårat BJ lag och dess tränare Christopher och Oskar, samt våra duktiga 96or och 97or som har varit en viktig kugge i denna bedrift.

Till nästa säsong så blir målsättningen att vara med i toppen av Div.1 och kunna etablera oss för BJ Elit säsongen 2013/2014.

Ett stort grattis till IFK Täby HC J18.


Fredrik Nygren

No comments: