Friday, June 12, 2015

Sweden Hockey Academy på Gotland!

V.31 drar vi till Gotland för en exklusiv sommarcamp med Sweden hockey academy. Det är den enda veckan i sommar du får chansen att träna med mig, Jörgen Winborg och Rafael Wronski. Ingen av oss kommer att vara med på några andra camper i sommar av olika anledningar.

Jörgen startar veckan efter sitt arbete med Södermanlands TV-Pucks lag där han är huvudtränare.

Rafael kommer nästa säsong att starta sitt arbete i Österåker som han kommer att höja till nya nivåer.

Jag själv drar v.32 igång med Vallentunas juniorer och ungdomar. Vi har alla möjligheter för ambitiösa hockeyspelare att nå sin fulla potential.

På Gotland samlar vi spelare födda 99-04 och delar upp dessa i ålders och nivåanpassade grupper för individens bästa utveckling. Det finns även en unik egen "dam elit" grupp.

Vi utvecklar spelarens både tekniska och taktiska egenskaper och vi planerar komplexa och utmanande övningar som sätter den enskilda spelaren på stora prov i alla moment.

Vi utbildar snabba, tekniska och skickliga spelare som lär sig att använda två av de viktigaste komponenterna i ishockey, blicken och huvudet.

Detta gör att spelaren blir "kvick" och snabbtänkt på isen.

Vi har redan idag många anmälda men har plats för ett antal till. Unikt för denna vecka är att även AIKs A-lag har lagt sin uppstartscamp i samma ishall under samma vecka. Vi kommer se till att spelarna på vår camp får möjlighet att träffa några spelare från AIK för eventuella autografer och fotografier samt en liten frågestund.

Målvakter kommer att ha sina egna hjälptränare på plats som antingen är aktiva målvakter eller jobbar som tränare till vardags. Ni målvakter har även ett specialpris på er anmälan.

Vill ni veta mer om campen så surfa in på denna länk:

http://www.swedenhockeyacademy.se/summer-hockey-camp-gotland.php

Fredrik Nygren

No comments: