Sunday, October 26, 2014

Silver för Täby U15!

Efter en vecka uppehåll från seriespel så avslutades idag den tolftr omgången i J18 elit östra. Vi mötte ett av de formstarkaste lagen och tredjeplacerade Almtuna från Uppsala.

Efter en jämn första period där Almtuna vann skotten mot mål så hade vi ändå gjort periodens enda mål genom ett fint backskott från blå.

I den andra perioden spelade Almtuna väldigt bra och kvitterade till 1-1 som även det blev slutresultatet full tid. Efter tre spelade perioder så hade sekretariatet svårt att få upp fjärde periodens 5 minuter på tavlan och mitt i detta ca. 2 minuter långa jobb så skriker plötsligt Almtunas coach mitt namn och frågar vad som händer och att det minsann alltid är så här när man spelar i Täby. Besviken över att spela oavgjort eller ren frustation vet jag inte men lite förvånad blev jag allt när jag får skit för något som händer på andra sidan rinken i sekretariatet.

Förlängningen blev mållös trots att nästan hela spelades med ett 4-3 överläge för Almtuna. Men vi gjorde en grym insats i boxplay och höll undan till straffläggning.

Där blev vår målvakt tillsammans med Charlie hjältar då vi vann straffläggningen med 1-0 och vann matchen med 2-1.

Besvikelsen hos Almtunas tränare höll i sig och den enda som tackade oss för matchen utöver spelarna var en ensam matreialre då de övriga ledarna lämnade båset illa kvickt utan att tacka för matchen.

Det är inte hela världen, men när Almtuna slog oss med 3-1 sist så tackade vi och grattade dem till segern.

Vårat U15 lag gjorde i helgen en fantastisk insats och tog silver i Folke Filbyter cup. Stort grattis till spelare och ledare.