Saturday, August 17, 2013

Final!

I dag väntade två nya matcher och skulle Vimmerby slå Huddinge så skulle det räcka med seger över Modo för att vi skulle vara klara för final.

Vimmerby stod för en otrolig krigarinsats och slår Huddinge med 1-0, vilket betyder att vi har allt serverat på ett fat.

Inför våran match mot Modo så jämförde jag matchen som en chans att ta det enda planet i från en öde ö. Vad var man beredd att offra för att komma med detta plan? Hur hårt skulle man jobba för att slippa vara kvar på ön för resten av livet?

Modo började starkt och fick in 0-1 och planet började lyfta utan oss. Men vi arbetade oss in i matchen och i den andra perioden så vinner vi skotten med 11-2 och har vänt matchen till 2-1 till vår fördel. I den tredje perioden så hoppar vi alla på planet och åker ifrån ön vilket innebär en 4-1 seger och en ärofull finalplats mot Forshaga i morgon 14:30 i Löfbers Lila Arena.

I den sista och rent resultatmässigt obetydelselösa matchen mot Huddinge så passade vi på att vila några halvskadade spelare inför finalen. Huddinge däremot var heltaggade och gjorde en jätte bra match mot vårt halvtrötta lag och vann stort.

En match som vi kopplade bort direkt och ingen var beredd att göra det där lilla extra för att vinna den. Det fanns bara finalen i våra huvuden.

Efter matchen åkte vi till Löfbergs lila med utrustningen och killarna fick en bra känsla inför matchen.

"All in" i morgon!

Fredrik Nygren

No comments: