Wednesday, August 8, 2012

Nu börjar resan!


Truppen är satt och lagbygget har börjat ta form. I kväll möter vi Södertälje SK J18 och får för första gången se detta nya lag tillsammans för första gången. Det ska bli väldigt spännande och kul och vi tar första steget mot TV- Pucken 2012.

Valde vi rätt lag? Den frågan har jag hört och den kommer alltid att ställas i alla former av lag och idrotter. Ofta vet man först i efterhand om man valde rätt lag rent resultatmässigt, men vi valde ett lag vi tror på och alla 22 spelare är där av en anledning. Dom spelare vi inte tog med finns självklart med i våra tankar då vi tyckte väldigt bra om dem både som personer och spelare, men en bantning av truppen var nödvändig och då vart resultatet detta. De spelare som vi nu var tvungna att ta bort hade ju redan blivit valda av oss en gång då vi kallade dem till Höstlägret så jag hoppas att de spelarna inte tror att vi gett upp hoppet om dem, tvärtom vi tror stenhårt på dem och de tillhör fortfarande Stockholm Syd men är tyvärr inte kallade till denna turnering.

Många kommer säkert att tycka att vi har många överaskningar med och även vi är överaskade över många spelare. Vi gick till största del på insatsen i helgen och bla två stycken reserver som kom in under Lördagen kom med i den slutgiltiga truppen. Snacka om bäst när det gäller.

Nu krigar vi på och hoppas på ett stort stöd hos er som följer det från sidan.

Jag är uppvuxen i Södra Stockholm och har alltid bott i Södra Stockholm, så jag känner en otrolig stolthet och glädje över att få representera detta lag.

Fredrik Nygren

No comments: