Helgens matcher för THC 96 och 97!

Helgen bjöd på många matcher, här följer lite resultat och kommentarer.

U15 Div.1A:

Aik-Täby 2-5
En bra och väl genomförd match från vår sida där Aik började lite bättre och fick även 1-0, men vi kom tillbaka och tog över mer och mer. Följande går att läsa på Aiks hemsida:

"Match i högt tempo mellan 2 bra lag. Täby är ett av få lag vi mött som spelar ishockey i 2*20min. Vi fick anpassa vår taktik något för att lösa pressen som de vilt checkande Täbyspelarna stod för. En eloge till Täbys krigare, det sporrar att få möta er, att alltid få bästa motstånd! AIK däremot slarvade sista 23 min. med detaljerna som är så viktiga för oss i vårt spel."

Järfälla-Täby 1-4
Troligen vår sämsta match i årets serie, men Järfälla bjöd på bra motstånd och många av deras 97or hoppade in och förstärkte laget. Vi slarvade mycket och kände oss mätta och sega efter Aik matchen, men det krävs hårt arbete i alla matcher för att kunna vinna.

U15 Div.2A

Norrtälje-Täby 3-3
Vi började väldigt bra och ledde med 2-0 i paus och i början av andra perioden så gör vi även 3-0, men mycket slarv hemåt gör att Norrtälje kommer tillbaka in i matchen och även lyckas kvittera med 3 minuter kvar, surt sa räven.

U14 Div.1A

Täby-Almtuna 4-1
En knepig match att spela då de flesta räknar med att vi ska vinna. Det och lite halvtaskig inställning till en början gjorde att Almtuna fick ta ledningen med 1-0. Men det vart även en väckarklocka för Täby som kunde vända och vinna matchen.

U14 Div.2A

Södertälje - Täby 3-3
Krockade med Almtuna matchen, men med hjälp av ett par 98or och Oliver (målvakt) som utespelare så kunde vi mönstra 12 glada grabbar som tog en poäng mot SSK. Oliver fick även med sig en assistpoäng från matchen, kul!